moringologo

Weboldal készítés

Mi, a Moringo Marketing Ügynökségnél minden weboldal készítését azzal kezdjük, hogy megismerünk Téged és vállalkozásodat is, majd felmérjük a szegmenst, amiben tevékenykedsz. Csapatod teljesértékű tagjaként akarunk dolgozni, sikered Nekünk is fontos!

Miután minden kérdést tisztáztunk, megtervezzük a weboldal designt. A tervezés során figyelembe vesszük a legújabb webfejlesztési trendeket és a céged arculatát is. Úgy alakítjuk ki a weboldal struktúráját, hogy az felhasználóbarát legyen, és a látogatók is könnyedén megtalálják a szükséges információkat.

Arra is odafigyelünk, hogy a weboldal reszponzív legyen, vagyis mobileszközökön is élmény legyen a böngészés. Ez nem csak azért fontos, hogy a weboldal látogatói az oldalon maradjanak, hanem a GOOGLE is előrébb sorolja a reszponzív weboldalakat a találati listában.

A webdesign véglegesítése után felépítjük az oldalt, így elevenítve meg a korábban csak látványterveken szereplő megjelenést. A fejlesztés további lépése, hogy funkcionalitással töltjük meg a weboldalt, teszteljük, tartalommal töltjük meg és élesítjük a kiválasztott szerveren.

Az általunk használt CMS tartalomkezelő rendszerrel önállóan is frissítheted a weboldal tartalmát, így hatékonyan tudod kezelni az oldaladat. Új szöveges tartalmakat tölthetsz fel, híreket hozhatsz létre, képgalériákat alakíthatsz ki és videókat is megjeleníthetsz. Mindez olyan egyszerű, mint egy szövegszerkesztő használata.

Az alapfunkciók mellett gyorsan, és költséghatékonyan tudjuk új funkciókkal és fejlesztésekkel bővíteni a weboldal tudását.

Különösen figyelünk a biztonságra, emiatt olyan rendszert használunk, amely megfelelően gondoskodik a weboldalad és a rajta szereplő adatok biztonságáról.

Mobilbarát, biztonságos weboldalt szeretnél, amit könnyedén tudsz szerkeszteni?

Ismerd meg weboldal készítésre vonatkozó csomagajánlatainkat!

Weboldal készítés

Ötletekben határ a csillagos ég.

Egyedi ajánlatot szeretnék.


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF