Cégvezetőként magad kezeled a vállalkozás marketing feladatait?

Vállalkozóként vagy egy KKV ügyvezetőjeként mindenhez is értened kell. A cég első időszakában természetes, hogy neked kell mindennel foglalkozni, emiatt Te kezeled a vállalkozás marketing feladatait is.

Ez jó döntés lehet, hiszen egyes költségek kiválthatók a saját munkáddal és időddel. Nem mellesleg pedig ott az a megnyugtató érzés is, hogy a feladat biztosan jól lett elkészítve, hiszen te magad csináltad.

Egy fejlődő vállalkozás életében viszont eljön az a pillanat, amikor az idő szűke miatt már nem tudsz mindennel hatékonyan foglalkozni.

Egyre gyakrabban érzed úgy, hogy már kevés a napi 24 óra, nem tudsz lépést tartani a szüntelenül fejlődő digitális marketing eszközökkel, csökken a hatékonyság, a vállalkozás marketing folyamata pedig hullámvölgybe kerül?

Tapasztalataink szerint ez a cégvezetők 3 leggyakoribb problémája a marketing kapcsán

Idő

A marketing kampányok folyamatos figyelmet igényelnek. Az összes munkakör összefogása, irányítása rengeteg időt, szervezést igényel, nem mellékesen pedig sok stresszel és magas költségekkel is járhat.

Hatékonyság

Nem eredményesek a marketing megjelenések, stagnálnak a számok, és a magas költségek valamint a korábbi rossz tapasztalatok miatt érzett kockázat sokszor szül döntésképtelenséget.

Szaktudás

Nem életszerű, hogy egy ember mindenhez értsen, az adott szakterületre teljes rálátása és gyakorlata legyen, vállalja mindenért a felelősséget, és ideje is maradjon, hogy mindent profin valósítson meg.

Mondd el nekünk, nálatok mi a legnagyobb marketinggel kapcsolatos kihívás

Foglalj időpontot egy díjtalan, 30 perces telefonos vagy online konzultációra, ahol meghallgatjuk problémádat, és ezt követően e-mailen megosztunk Veled minimum 3 ötletet, amit akár már másnap el tudsz kezdeni alkalmazni illetve ha szeretnéd, akkor összeállítunk egy hosszabbtávú megoldási javaslatot is.

Nem kell semmire előfizetned, nem kell workshopra jelentkezned, mi veled együtt feltérképezzük a problémákat, elmondjuk a tapasztalatainkat, és utána rajtad áll, hogy mi az, amit ebből megfogadsz, megvalósítasz.

10 fős szakértői csapat, 15 év tapasztalat

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessünk időpontot

Adatkezelés | ÁSZF