Grafikai tervezés

Trendeket követő arculatot tervezünk, valamint tapasztalt grafikust biztosítunk, aki a vállalkozásnál felmerülő grafikai feladatok kivitelezését biztosítja számodra.

Az arculat kialakítását felméréssel és a logó tervezéssel kezdjük, ami a céges megjelenés első és legfontosabb eleme lesz. Ezen felül sokat ad a márka megítéléséhez egy figyelemfelkeltő névjegykártya vagy egy logóval ellátott elektronikus aláírás illetve egy egységes online arculat.

Abban az esetben pedig, ha egy teljes körű útmutatót szeretnél, amely pontosan meghatározza a vállalkozás vagy márka arculati megjelenését, akkor elkészítjük a cég arculati kézikönyvét is.

Grafikai tervezési feladatok

Logó és arculattervezés

Az első benyomás kiemelkedően fontos az üzleti életben. A vállalkozás stílusára szabott, modern és kreatív grafikai megoldásainkkal könnyedén megragadhatod a célközönség figyelmét.

Csomagolástervezés

Az emberek sokszor egyetlen pillantás alapján döntenek egy termék megvásárlásáról. 15 év tapasztalattal rendelkező csapatunk elkészíti a termék egyedi, figyelemfelkeltő csomagolását.

Kiadványtervezés

Legyen szó nyomtatott vagy online anyagokról, a sablonos megoldásokkal ellentétben csapatunk egyedi és ötletes kiadványokkal áll elő, hogy a termék vagy szolgáltatás kitűnhess a tömegből.

Így kreatívkodunk a Moringo-nál

Ízelítő grafikai terveinkből

Design

Lumber arculat

Design

Greenwood Park arculat

Design

Rekord Olaj arculat

Design

Príma Alkatrész arculat

Design

HFC névjegykártya

Design

Hotel prospektus

Design

Koncert plakát

Design

Belle Aire roll up

Design

Nutrilogia Arculattervezés

Design

Proinvest arculat

Design

Biztosításkötés arculat

Design

Nutrilogia arculat

Design

Vitalbert arculat

Megbízható, kreatív grafikust keresel?

Írd meg, miben segíthetünk!

Adatkezelés | ÁSZF