Online marketing szolgáltatások vállalkozásoknak

A sikeres márkák olyan sztorikat mesélnek, amelyeket az emberek szívesen hallgatnak meg.

Mi, a Moringo Digitális Marketing Ügynökségnél olyan marketing folyamatokat tervezünk és hajtunk végre, amelyek hatékonyan segítik céljaid megvalósítását és mérhető üzleti növekedést eredményeznek a vállalkozásnak

Ahhoz hogy hatékonyak legyünk elengedhetetlen, hogy megismerjük a vállalkozást, a terveidet és eddigi tapasztalataidat. Emiatt rengeteget kérdezünk, és csapattagként, mint egy saját marketing munkatárs szorosan együttműködve dolgozunk veled.

Ha a cél a márkaépítés, a cég forgalmának növelése, új termék bevezetése, vagy a megváltozott gazdasági környezet által okozott kihívások hatékony kezelése, minden esetben gondosan kidolgozott tervvel és átgondolt kommunikációs folyamattal támogatjuk a marketing tevékenységet.

Digitális marketing ügynökségként örömmel dolgozunk együtt belsős marketing munkatársakkal, de szívesen gondoskodunk a vállalkozás teljes marketingkommunikációs feladatairól is egy kézben tartva minden folyamatot.

Marketing feladatok, amikben számíthatsz csapatunkra

Online marketing eszközök

Marketing Audit

A marketing audit egy átfogó vizsgálat a cég marketing tevékenységéről. Segít megérteni és azonosítani a sikereket, hiányosságokat, és jobb eredményeket elérni.

Marketing stratégia

A marketing stratégia készítése során lefektetjük a kommunikációs aktivitás alapjait. Segítünk megismerni a célcsoportot, valamint kiválasztani az ideális kommunikációs csatornákat.

Online hirdetéskezelés

Hatékonyan kezeljük a vállalkozás hirdetéseit és kampányait a digitális térben, annak érdekében, hogy növeljük az értékesítést és a megtérülést.

Marketing tanácsadás

Elakadtál a technikai beállításokkal vagy csak átbeszélnél egy adott témát egy szakértő csapattal? Kérd egyszeri marketing tanácsadás szolgáltatásunkat.

Tartalomgyártás

Minőségi tartalmak blogra, hírlevélbe vagy a közösségi felületekre? Egy teljes, szövegírókból és tartalomgyártókból álló csapatot biztosítunk a tartalmak készítéséhez.

Keresőoptimalizálás

Több látogatót és magasabb konverziót szeretnél a weboldalon? Bízd ránk a keresőoptimalizálását, érdeklődő látogatókat és értékes forgalmat terelünk a honlapra.

Biztos alapokra építenéd a marketing folyamatokat?

A Moringo teljes csapatot biztosít a marketing célok megvalósításához

Ismerjük meg egymást!

Az együttműködés első lépései

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot! Mutasd be röviden a vállalkozást, írd le a problémákat, amire megoldást keresel, és a kitűzött céljaidat.

Bemutatkozó megbeszélés

Kollégáink időpontot egyeztetnek veled egy kb. 30 perces online konzultációra, hogy megismerkedjünk, és jobb rálátásunk legyen a feladatra.

Kutatás, háttérmunka

Az online konzultációt követően feldolgozzuk a kapott információkat, adatokat gyűjtünk, elemzünk, és folyamattervet készítünk.

Prezentáció

Bemutatunk számodra egy együttműködési javaslatot, valamint azokat a tervezett folyamatokat és megoldásokat, amelyeket a közös munka során alkalmaznánk.

Ajánlatadás

A prezentáció során lehetőség van a bemutatott tervek kiértékelésére, pontosítására, és véglegesítésére, ami alapján elkészítjük a pontos és részletes árajánlatot.

Kezdődhet a munka

Az ajánlat közös átbeszélése, pontosítása és elfogadása után szerződést kötünk, és  el is kezdjük az induló marketing feladatok kivitelezését.

Írd meg, miben segíthetünk!

Adatkezelés | ÁSZF