moringologo


Kapcsolat

Keress bennünket telefonon vagy írj üzenetet.
Kollégáink munkanapokon 9 és 17 óra között állnak rendelkezésedre.

Központi iroda:
Cím: Szeged, Arany János utca 7.
Telefon: (+36) 1 445 31 21
E-mail: info@moringo.hu

Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF

1, Név, cégnév
2, Elérhetőségek
3, Weboldalad címe
4, Cégbemutató pár sorban
5, A feladat részletes leírása
6, Az ajánlatkérés határideje
7, A feladat megvalósításának tervezet kezdete és befejezése
8, Minden további fontos információ, ami a pontos ajánlat elkészítését segíti (költségkeret, egyéb feltétel, és elvárás)
9, Mi alapján kerül kiválasztásra a nyertes ajánlat

1, Miután elküldted az ajánlatkérésedet, kollégáink 3 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot az ajánlat elkészítéséhez szükséges adatok pontosítása érdekében.

2, A megbeszélés során egyeztetünk az ajánlat elkészítésének időpontjáról is. Az ajánlatokat (amennyiben minden információ rendelkezésre áll) átlagosan 3-5 munkanapon belül készítjük el, és küldjük el.

3, Az ajánlat kiküldését követően 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, megválaszoljuk az esetlegesen felmerülő kérdéséket és igény szerint pontosítjuk az ajánlatot.

Amennyiben az ajánlatkérések mögött valódi megrendelési szándék áll, az árajánlat elkészítése, és az első egyeztetés minden esetben díjmentes.

Ezen felül egy további telefonos vagy online (Skype) konzultációt is biztosítunk az ajánlat részleteinek kiértékelésére, pontosítására, és véglegesítésére.

Amennyiben a véglegesített ajánlatunk elnyeri tetszésedet, de szeretnél egy személyes találkozó alkalmával megismerkedni ügynökségünkkel, örömmel várunk szegedi irodánkban egy finom kávéval vagy frissítővel.

Természetesen mi is szívesen meglátogatunk irodádban, amit azért is támogatunk, hogy a lehető legjobban megismerjük vállalkozásodat. A személyes kiszállás feltétele az ajánlatunk írásos elfogadása, ellenkező esetben kiszállási díjat határozhatunk meg.

Természetesen előfordul, hogy szükséged van egy összehasonlító, indikatív vagy egyéb olyan ajánlatra, ami segíti a munkádat, de előre tudod, hogy nem fogod megrendelni cégünktől a szolgáltatást.

Ebben az esetben is szívesen segítünk, csak tájékoztass bennünket előre.
A nem valós megrendelési szándékkal készülő árajánlat elkészítésére díjat számolhatunk fel, amelynek összege max. 50.000 Ft + ÁFA

1, Segítsd a munkánkat, hogy a számodra legmegfelelőbb ajánlatot készíthessük.

2, Minden esetben tájékoztass bennünket, hogy mikor fogsz dönteni.

3, Amikor megszületett a döntés, minden esetben tájékoztass bennünket annak részleteiről.

Ötletekben határ a csillagos ég.

Egyedi ajánlatot szeretnék.


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF