Egyszerűsítjük a céges folyamatokat
Szoftver, ami összeköt
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
Neked adjuk kreatív ötleteinket
Online és offline reklámkészítés
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
Megrajzoljuk elképzeléseidet
Grafikai tervezés és nyomdai előkészítés
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
Láthatóvá teszünk a világnak
Weboldal és webáruház készítés
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Referenciák


NÉHÁNYAN AZOK KÖZÜL, AKIKNEK MÁR DOLGOZTUNK


Sarpi VeoliaComponentMedivia
HFCSorpongVallker
5letSzivarvanyDemeter


ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

A MORINGO csapata teljes körű megoldást nyújt a Szivárvány Aqua számára. Vidéki élelmiszeripari gyártócégünk számára  fontos a stabilitás és a megbízhatóság. Több éve tartó sikeres együttműködés keretében évről évre új elemekkel, kreatív ötletekkel gazdagítjuk az online és a papír alapú megjelenéseinket. A MORINGO gyorsan megtanult velünk és a mi üzleti környezetünkben gondolkodni. Időszűkében dolgozó cégvezetésünk nagyra értékeli, hogy a MORINGO munkatársai mindig kész javaslatokkal érkeznek a megbeszélésekre, közreműködnek a specifikációk készítésében, valamint a kreatív design mellett ötletes szövegjavaslatokat, célorientált tartalmi koncepciókat is kapunk tőlük. Közös munkánk során igényes szórólapok és kiadványok, továbbá a célközönséghez jól illeszkedő online megoldások születtek. A MORINGO tulajdonosi körünk más cégei számára is rendszeresen dolgozik, ahol az elmúlt években komoly üzleti alkalmazásfejlesztési tapasztalatokról adott számot, cégeink napi működését gördülékenyebbé tévő online szoftveres megoldásokat szállítva. Rugalmasan tudunk velük dolgozni, folyamatosan érzékeljük azt, hogy tényleg a mi üzleti sikerünket tartják szem előtt, amikor közösen keressük a megfelelő kommunikációt ügyfeleink megszólítására. 

Szántó József
Szivárvány Aqua 

Sok csalódás után, tavaly nyáron elkeseredetten kerestük a megfelelő grafikust a kézzel készített csokoládés termékeink dobozainak a tervezéséhez. Véletlenül találtunk meg titeket, de nagyon boldogok vagyunk. Szakmailag felkészült, megbízható, kedves embereket ismerhettünk meg. Szinte azonnal tökéletes doboz terveket alkottatok. Vásárlóink imádják az új csomagolásokat. Köszönöm, hogy vagytok nekünk!

Demeter Zsuzsi
Demeter Chocolate Kft.


Már az előző weboldalunkat is a Moringo Kft. készítette 2008-ban, és mikor eldöntöttük, hogy frissítjük a webes megjelenésünket, nem is volt kérdés kihez fogunk fordulni. Az eddigi évek tapasztalatai megmutatták, hogy jól és könnyedén tudunk együtt dolgozni, és a Moringo csapata minden elképzelésünket meg tudta valósítani eddig is. Nem volt ez másképp most sem, ezért maximálisan elégedettek vagyunk az eredménnyel. A jövőben tervezünk több kisebb projektet is, amiknek kapcsán a gördülékeny együttműködésnek hála, szintén a Moringo Kft-hez fogunk fordulni.

Szalma Norbert
HFC Technics Kft.
www.hfctechnics.hu