moringologo

Woringo ERP rendszer

A WORINGO egy ERP, vállalatirányítási rendszer, amit a vállalkozások igényei szerint fejlesztettünk. Lehetővé teszi a napi munkafolyamatok összehangolását, biztosítva a távmunka és a csoportmunka hatékonyságát.

A gyors információáramlás, a sok dokumentum, a szerteágazó feladatkörök és a rugalmasság iránti elvárás szükségessé teszik ERP rendszer használatát.

A vállalatirányítási szoftver segítségével jobban szervezheted a mindennapi munkafolyamatokat, átláthatod a kollégák munkáját, elősegítheted a távmunkát és a csoportmunkát.

Az internet segítségével mobil eszközökön akkor is elérhetővé válnak a munkához szükséges adatok és dokumentumok, ha éppen irodán kívül vagytok.

A WORINGO vállalatirányítási rendszer bevezetése azoknak a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt használható alternatívát, amelyek kinőtték a kockás füzetet, valamint az eddig használt Excel táblázatok helyett szeretnének egy átlátható, irodán kívül, mobil eszközökön is elérhető folyamatirányító eszközt használni.

A web alapú ERP rendszerünket úgy fejlesztettük le, hogy kevesebb mint 30 perc alatt megtanulható legyen. Mellőztünk minden felesleges funkciót, minden modul működése egységes, átlátható a kezelhetősége és letisztult, hogy a legoptimálisabb felhasználói élményt biztosítsa.

A WORINGO vállalatirányítási rendszer két verziója is elérhető.

1, ERP rendszer egyedi fejlesztéssel
Amennyiben a meglévő ERP rendszerünket szeretnéd a saját elképzeléseid szerint továbbfejleszteni, új modulokkal kibővíteni vagy különálló szerveren üzemeltetni, akkor javasoljuk az egyedi fejlesztésekkel bővíthető verziót.

Első lépésként pontosítjuk a fejlesztési terveidet. Ezt követően az alap ERP rendszerünket feltöltjük egy biztonságos szerverre, ahol folyamatosan követheted és ellenőrizheted a fejlesztési folyamatokat.

Amennyiben a tesztelések során mindent rendben találsz, üzembe helyezzük az egyedi ERP rendszeredet a saját szervereden.
Ha pedig szeretnéd ránk bízni a szoftver üzemeltetését, akkor egy általunk javasolt magas biztonsággal rendelkező szerverre fogjuk feltölteni.

2, Felhő szolgáltatásként bérelhető ERP rendszer
A felhő szolgáltatás akkor lehet érdekes számodra, ha az egyszeri nagyösszegű beruházás helyett egy jobban kezelhető, kiszámítható, alacsony havidíjat költenél a rendszerre.

Ehhez csupán regisztrálnod kell a vállalkozásodat a WORINGO.com weboldalon, meg kell adnod, hány felhasználó fogja használni a rendszert és mennyi tárhelyre van szükséged.

Készítünk egy licenszt, és már használhatjátok is a felhő alapú ERP szoftvert. Itt találod meg, hogy mennyibe kerül egy felhasználó havidíja. Szorozd meg az összeget a csapatod számával , és meg is kapod az ERP rendszerért fizetendő havidíjat.

Mire használhatod a vállalatirányítási szoftverünk?
1, Mappák létrehozása és kezelése.
2, Dokumentumok, fájlok feltöltése és csoportosítása.
3, Munkafolyamat-irányítás.
4, Feladatok kiosztása, ütemezése és nyomonkövetése.
5, Projektkezelés.
6, Elektronikus iratok iktatása.
7, Dolgozói, munkaügyi adatok és dokumentumok tárolása.
8, Ügyféladatok kezelése.
9, Naptáresemények létrehozása.
10, Belső biztonságos levelezés.

A WORINGO ERP rendszerről bővebb információkat itt találsz.
Ha pedig kérdésed merül fel vagy szeretnéd igénybe venni díjmentes bemutatónkat, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajánlatkérés és kapcsolatfelvétel


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF