moringologo

Vállalati intranet fejlesztés

Mit nevezünk intranet rendszernek?
Intranet rendszernek nevezzük egy cég belső hálózatán működő, központi feladatokat ellátó, céges információkkal ellátott honlapot, vagy portált. Ez a rendszer a kis- és középvállalkozásokon túl biztonságos megoldást nyújt a nagyvállalkozások számára is, hogy megkönnyítsék és segítsék a belső vállalati kommunikációt, valamint a mindennapi munkafolyamatokat.

Milyen funkciók lehetnek elérhetőek egy saját intranet rendszer fejlesztésével?
A válasz röviden: Bármi, amire a vállalatnak szüksége van. De nézzünk néhány rendkívül hasznos funkciót, mely a legtöbb egyedi céges portál fejlesztésekor bekerül a rendszerbe:
- Projektek és napi munkafolyamatok nyilvántartása
- Szabadságok teljes körű kezelése
- Vállalati eseménynaptár
- Bővíthető tudásbázis
- Belső levelező rendszer, fórum
- Nyilvántartások vezetése
- Dokumentumok kezelése
- Elektronikus telefonkönyv
- Intelligens keresőrendszer

Ahogy néhány sorral feljebb említettük, egyedi fejlesztéssel a funkciók számának csak az ésszerűség szab határt. Egyedi, személyre szabható intranet megoldásokkal biztosíthatjuk, hogy a vállalkozás számára szükséges funkciók beépítésre kerüljenek.

Milyen előnyökkel járnak az intranet megoldások a vállalkozások számára?
1, A belső kommunikáció hatékonyságát növeli, nagyvállalati szinten is.
2, Hatékony döntéshozatalt eredményez, ugyanis a szükséges információk néhány kattintással elérhetőek.
3, A munkavállalók informálása pillanatok alatt megtörténhet.
4, Használatával csökkenthető a papíralapú adatszolgáltatás.
5, Használatával a csapatmunka is eredményesebb lehet.
6, A munkafolyamatok felgyorsulnak, lehetővé válik bizonyos folyamatok automatizálása.
7, Könnyedén integrálható egy, már meglévő rendszerbe is.
8, A külső internet hozzáféréstől elzártan, biztonságosan működik.
9, Operációs rendszertől függetlenül és komolyabb hardver igények nélkül működik, így a további költséges beruházásokat elkerülhetők.
10, A felhasználóbarát felületen a vállalat dolgozói könnyen kezelhető környezetben dolgozhatnak, miközben a hatékonyság, termelékenység növekszik.
11, Az állandó irodai környezetben dolgozók mellett az otthoni dolgozók, és természetesen az ingázó munkatársak számára is azonnal elérhető a rendszer, így az ő munkájuk hatékonysága is növelhető.

Miért érdemes a Moringo intranet szolgáltatását választani?
Fejlesztő csapatunk 12 év szoftverfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, amely gördülékennyé és eredményessé teszi a személyre szabott rendszerek fejlesztését.

Legutóbbi intranet fejlesztésünk egy több mint 3000 fős nagyvállalat számára készült, melynek köszönhetően azóta kommunikációs és termelési hatékonyságuk kiemelkedően emelkedett.
A feladat során gondoskodtunk a teljes folyamat gördülékeny lebonyolításáról, a munkatársak oktatásáról, és a megfelelő üzemeltetésről.

Amennyiben tapasztalt, és rugalmas csapatot keresel a vállalkozás intranet rendszerének bevezetésére vagy cseréjére vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés és kapcsolatfelvétel


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF