moringologo

Közösségi média kezelés referenciák

A csopaki családi pincészet, a Tamás Pince termékeinek nem csak a virtuális térben vagyunk elkötelezett rajongói, hiszen több ízben volt már alkalmunk megkóstolni boraikat és házi finomságaikat is, így első kézből, személyes tapasztalat alapján készülnek a posztok a Facebook és az Instagram oldalakra is. 


Magyarország egyik legnagyobb életmódváltó csoportjának Instagram profilján Leitner Olgival, a csoport lelkével együttműködve értük el a 19.000 követőt, így egyik legnagyobb általunk kezelt profilként igen komoly felelősség nap mint nap értékes tartalmat nyújtani a követőknek. 


A divat világába kalauzoljuk el a Keszthelyen és Hévízen is üzlettel rendelkező MyStreetFashion követőit. Az együttműködésnek köszönhetően olyan nagy divatmárkákat képviselhetünk a vállalkozás Facebook és Instagram oldalán, mint: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Mustang Jeans.


A Bioplaza Webshop 100% BIO termékeket forgalmazó partnerünk profilján a főszerep az egészséges életmódé, a bio termékeké. A Facebook és az Instagram követők figyelmét az életmóddal kapcsolatos idézetek mellett receptajánlókkal, tippekkel és ötletekkel igyekszünk fenntartani. 


A kecskeméti székhelyű, Valkon Kft. mezőgazdasági gépek értékesítésével, szervizelésével valamint alkatrészellátással áll vevői rendelkezésére. Közösségi marketing stratégiájuk kialakításában kérték segítségünket, így a traktorokról és bálázókról való eszmecsere most már napi szinten a csapatunk életének része. Facebook oldalukon  reméljük, Te is gyorsan a szerelmese leszel ezeknek a tekintélyt parancsoló gépeknek. 


A kijevi székhelyű Highfoam Matrac magyarországi üzletének közösségi oldalain (Facebook és Instagram) a pihentető alvás legfontosabb hozzávalóit ajánljuk az érdeklődők figyelmébe: egy jó ágykeret, egy gondosan kiválasztott matrac és egy megfelelő párna ugyanis elengedhetetlenek a minőségi alváshoz. 


Egy magyar család Mallorcán, ők a Symbol Travel Mallorca, akik mindent elintéznek, ami a mallorcai nyaraláshoz szükséges. Nézd meg a Facebook és az Instagram oldalukat, és keresd őket bátran hotel foglalás, autóbérlés, transzfer, programajánlatok és kalandtúrák kapcsán is.


Régi kedves partnerünk, a Medenceáruház nem csak weboldalának és webáruházának fejlesztését bízta csapatunkra. Köszönhetően annak, hogy Facebook és Instagram oldalukat valamint Google hirdetéseiket is cégünk kezeli, így egy kézben összpontosulnak a marketing feladatok. 


A szegedi Móres Bárkonyha, mint a pastrami egyetlen nagykövete a dél-alföldi régióban szintén a Moringo segítségével juttatja el legfrissebb gasztro híreit a követőinek. Facebook és Instagram oldalukon éhes hassal nem érdemes nézelődni vagy úgy érdemes csak igazán, és utána irány a Móres! 


A kecskeméti Bagoly Egészségház mottója: Emberségre hangolva. Ennek jegyében mindent megtesznek, hogy pácienseik a lehető legszínvonalasabb ellátásban részesüljenek, Facebook oldalukon pedig prioritásként kezelik a betegek hiteles tájékoztatását, így az egészségházzal kapcsolatos legfrissebb információkat valamint aktuális egészségügyi híreket olvashatnak követőik.


Nézd meg a mi Facebook és Instagram oldalunkat is, és ha ránk bíznád céged közösségi felületeit, akkor keress minket bátran!

Ötletekben határ a csillagos ég.

Egyedi ajánlatot szeretnék.


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF