moringologo

Munkáinkból


A csopaki családi pincészet, a Tamás Pince termékeinek nem csak a virtuális térben vagyunk elkötelezett rajongói, hiszen több ízben volt már alkalmunk megkóstolni boraikat és házi finomságaikat is, így első kézből, személyes tapasztalat alapján készülnek a posztok a Facebook és az Instagram oldalakra is. 


A Bioplaza Webshop 100% BIO termékeket forgalmazó partnerünk profilján a főszerep az egészséges életmódé, a bio termékeké. A Facebook és az Instagram követők figyelmét az életmóddal kapcsolatos idézetek mellett receptajánlókkal, tippekkel és ötletekkel igyekszünk fenntartani. 


A kecskeméti székhelyű, Valkon Kft. mezőgazdasági gépek értékesítésével, szervizelésével valamint alkatrészellátással áll vevői rendelkezésére. Közösségi marketing stratégiájuk kialakításában kérték segítségünket, így a traktorokról és bálázókról való eszmecsere most már napi szinten a csapatunk életének része. Facebook oldalukon  reméljük, Te is gyorsan a szerelmese leszel ezeknek a tekintélyt parancsoló gépeknek. 


Egy magyar család Mallorcán, ők a Symbol Travel Mallorca, akik mindent elintéznek, ami a mallorcai nyaraláshoz szükséges. Nézd meg a Facebook és az Instagram oldalukat, és keresd őket bátran hotel foglalás, autóbérlés, transzfer, programajánlatok és kalandtúrák kapcsán is.


Régi kedves partnerünk, a Medenceáruház nem csak weboldalának és webáruházának fejlesztését bízta csapatunkra. Köszönhetően annak, hogy Facebook és Instagram oldalukat valamint Google hirdetéseiket is cégünk kezeli, így egy kézben összpontosulnak a marketing feladatok. 


Tudatos táplálkozás és egészséges életmód iránti szenvedély összegyúrva, ők az EatNatural diéta csapata. Programjuk segítségével Te is könnyedén leadhatod azt a néhány kiló felesleget. A mi segítségünkkel pedig hamarosan még többen megismerhetik Facebook és Instagram oldalukat is.


Az Interherb cégcsoport mentes és reform élelmiszereket gyártó saját márkája a Benefitt bevezetésében kérte csapatunk segítségét. Termékeiket és aktualitásaikat megtalálod Facebook és Instagram oldalukon.


A Thailine masszázsszalonok már 2 helyen megtalálhatók Budapesten, teljes testi-lelki feltöltődést biztosítva vendégeiknek. A szalon tulajdonosaival a közös munka évekre nyúlik vissza, így 2021-ben az új, budaörsi szalon indításakor a nyitási kampány is cégünk feladata volt. Ismerd meg szolgáltatásaikat Facebook és Instagram oldalukon. 


Magyarország egyik legnagyobb életmódváltó csoportjának Instagram profilján Leitner Olgival, a csoport lelkével együttműködve értük el a 20.000 követőt, így egyik legnagyobb általunk kezelt profilként igen komoly felelősség nap mint nap értékes tartalmat nyújtani a követőknek. Nézd meg referenciáinkat, és ha Te is ránk bíznád céged közösségi felületeit, akkor keress minket bátran!

Ajánlatkérés és kapcsolatfelvétel


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF