moringologo

Moringo Instagram

Instagram partnerek

A csopaki családi pincészet termékeinek nem csak a virtuális térben vagyunk elkötelezett rajongói, hiszen több ízben volt már alkalmunk megkóstolni boraikat és házi finomságaikat is, így első kézből, személyes tapasztalat alapján készülnek a posztok az Instagram felületére is. 

https://www.instagram.com/tamaspince/

Magyarország egyik legnagyobb életmódváltó csoportjának Instagram profilján Leitner Olgival, a csoport lelkével együttműködve értük el a 10.000 követőt, így egyik legnagyobb általunk kezelt profilként igen komoly felelősség nap mint nap értékes tartalmat nyújtani a követőknek. 

https://www.instagram.com/bakker_lefogyok/

Szeged legjobb kézműves hamburgereit kínáló Kapca bisztró profilja szintén kedves számunkra, hiszen a gasztronómia igen közel áll a szívünkhöz, így örülünk, hogy referenciáink között tudhatjuk a kávézó és bisztró közösségi felületeit. 

https://www.instagram.com/kapca_bisztro/

A divat világába kalauzoljuk el a Keszthelyen és Hévízen is üzlettel rendelkező MyStreetFashion követőit. Az együttműködésnek köszönhetően olyan nagy divatmárkák fotóanyagát használjuk és osztjuk meg a követőkkel mint: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Mustang Jeans 

https://www.instagram.com/mystreetfashionhungary/

A Bioplaza Webshop 100% BIO termékeket forgalmazó partnerünk profilján a főszerep az egészséges életmódé, a bio termékeké és a követők figyelmét az életmóddal kapcsolatos idézetek mellett receptajánlókkal, tippekkel és ötletekkel igyekszünk fenntartani. 

https://www.instagram.com/bioplazawebshop/

Anna professzionális, prémium szépségszalonjának közösségi oldalait nemrég kezdtük el kezelni, és már az első időszakban mérhető eredményeket hozott az együttműködésünk új vendégek személyében:

https://www.instagram.com/tankoannabeauty/Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával