moringologo

Mobilalkalmazás fejlesztés

Személyre szabott mobilalkalmazás fejlesztési szolgáltatásunk azoknak szól, akik elégedetlenek jelenlegi mobilalkalmazásukkal, és ezért javítani szeretnének rajta, vagy még nincs applikációjuk, de szeretnének egy, a legújabb technológiák felhasználásával készült saját alkalmazást.

A fejlesztési folyamatot megelőzően felmérjük igényeidet, ötleteidet, valamint segítünk kiválasztani a megfelelő platformot számodra. Ha ezen túl vagyunk, elkészítjük az alkalmazás részletes terveit, melyet alaposan Veled is átbeszélünk. A terveket addig javítjuk, ameddig teljes mértékben nem leszel elégedett vele. Ha ez megtörténik, megkezdjük a fejlesztést, mely során fokozottan ügyelünk a kiválasztott, Android-, és iOS fejlesztés írott és íratlan szabályaira. A fejlesztés során folyamatosan teszteljük a forráskódot, hogy a végeredmény már egy hibátlanul működő, személyre szabott mobilalkalmazás legyen. Amennyiben elégedett vagy a végeredménnyel, és az app hibátlanul működik, feltöltjük alkalmazásod a különböző store-okba.

12 év tapasztalatunk van Android és iOS rendszerek, valamint egyéb Java rendszerek fejlesztésében. Célunk, hogy modern fejlesztési technikák használatával olyan alkalmazásokat fejlesszünk, mely nemcsak, hogy hibátlanul és gyorsan működik, de a felhasználók is örömmel használják.

Ha felkeltettük érdeklődésed és szeretnél belevágni ötleted megvalósításába, esetleg jelenlegi mobilalkalmazásod továbbfejlesztésébe, vedd fel velünk a kapcsolatot és  beszéljünk a részletekről.

Ötletekben határ a csillagos ég.

Egyedi ajánlatot szeretnék.


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF