moringologo

Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásunk azoknak szól, akik teljesen saját fejlesztésű szoftveres megoldást szeretnének igényeik kielégítésére, vagy nem teljesen elégedettek a “polcokról levehető”, már készen kapható szoftverekkel.

Egyedi szoftverfejlesztéseink során felhasználjuk a web alapú rendszerek nyújtotta lehetőségeket, és az internet által biztosított szabadságot. Célunk, hogy vállalkozásod megismerése után egy olyan szoftverrel álljunk elő, mely hozzájárul vállalati sikereid növeléséhez.  Tesszük mindezt a mobilitás teljes körű figyelembevételével, hogy akár mobil eszközödön is bármikor hozzáférj a szükséges adatokhoz.

Fejlesztési folyamatunkat egy aprólékos, úgynevezett felkészülési fázis előzi meg, ahol felmérjük igényeidet, rendszertervet készítünk, melyet részletesen átbeszélünk Veled. Addig javítunk terveinken, amíg teljes mértékben elégedett nem leszel. Ha ez megtörtént, akkor megkezdődhet a valódi fejlesztés fázisa, ahol tapasztalt fejlesztőink elkészítik egyedi szoftvered, melynek hibátlan működését folyamatos tesztelésekkel biztosítunk. Ha elkészült szoftvered és megfelel igényeidnek, megtanítunk használatára és ezt követően is támogatást biztosítunk számodra.

Rendszereink átadásakor rendelkezésedre bocsájtjuk a fejlesztéshez kapcsolódó összes dokumentációt, és természetesen a forráskódokat is, ezzel garantálva az üzemeltetői függetlenséget. Amennyiben igényled, örömmel gondoskodunk az üzemeltetésről, a szerverrel kapcsolatos feladatokról és a terméktámogatásról is.

12 év tapasztalatunk van egyedi vállalatirányítási rendszerek, különféle CRM szoftverek és egyéb egyedi szoftvermegoldások fejlesztésében, de szívesen dolgozunk együtt más fejlesztő csapatokkal, ügynökségekkel is.

Ha egyedi szoftverfejlesztésre van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk a projektet részleteiről.

Ajánlatkérés és kapcsolatfelvétel


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF