moringologo

Weboldal fejlesztés

Az ezredfordulóval eljött az a korszak, amikor már szinte egyetlen vállalkozó sem engedhette meg magának, hogy honlap és egyéb internetes megjelenés nélkül maradjon. Mára pedig már ez is kevés. A kialakult szoros verseny miatt csak az átgondolt stratégiával rendelkező, igényes kivitelezésű honlapok hozzák el az átütő erejű sikert.

Mi, a Moringo Digitális Ügynökségnél minden weboldal fejlesztést azzal kezdünk, hogy megismerjük a vállalkozásodat, az elképzeléseidet és a céljaidat. Ezután felmérjük azt a piaci szegmenst, amiben a vállalkozásod tevékenykedik.

Miután minden kérdést tisztáztunk megtervezzük a weboldal designt. A tervezés során figyelembe vesszük a legújabb webfejlesztési trendeket és a céged arculatát is. Úgy alakítjuk ki a weboldal struktúráját, hogy az felhasználóbarát legyen és a látogatók könnyedén megtalálják a szükséges információkat.

Mi nem használunk sablonokat, minden weboldal tervet egyedileg alakítanak ki grafikus kollégáink.

Arra is odafigyelünk, hogy a weboldal reszponzív legyen, vagyis mobileszközökön is élmény legyen a böngészés és a tartalmak olvasása. Ez nem csak azért fontos, hogy a weboldal látogatói az oldalon maradjanak, hanem a GOOGLE is előrébb sorolja a reszponzív weboldalakat.

A webdesign véglegesítése után felépítjük a weboldalt, elkészítjük a sitebuildet. Ez azt jelenti, hogy amit eddig csak képen láttál, a sitebuild után már böngészőben is megjelenik.

A fejlesztés további lépése, hogy funkcionalitással töltjük meg a weboldalt. Az általunk használt CMS tartalomkezelő rendszerrel önállóan is frissítheted a weboldal tartalmát. Új szöveges tartalmakat tölthetsz fel, híreket hozhatsz létre, képgalériákat alakíthatsz ki és videókat is megjeleníthetsz. Mindez olyan egyszerű, mint egy szövegszerkesztő használata.

Az alapfunkciók mellett gyorsan és költséghatékonyan tudjuk új funkciókkal és fejlesztésekkel bővíteni a weboldal tudását. Nagy tapasztalatunk van komplex egyedi fejlesztések megvalósításában.

Különösen figyelünk a biztonságra, emiatt olyan rendszert használunk, amely megfelelően gondoskodik a weboldalad és az adatok biztonságáról.

A lefejlesztett weboldalt tesztelheted és felkerülhetnek a tartalmak is.

A weboldal élesítésével nem ér véget a feladat. Attól, mert van egy szép és jól felépített weboldalad, még nem fog igazán hasznodra válni.

Fontos, hogy folyamatosan új és a keresőoptimalizálás szempontjából hatékony tartalmak kerüljenek fel a weboldalra. A tartalommarketing, a blog írása ma az online marketing egyik leghatékonyabb eszköze.

A weboldalt érdemes összekötni a közösségi oldalakkal. A Facebook, az Instagram és a többi közösségi oldalon is olyan tartalmakat kell megjeleníteni, amelyek növelik a weboldal látogatásokat.

A jól keresőoptimalizált weboldalt is meg kell támogatni hirdetésekkel. Ezek a hirdetések lehetnek Google Ads kampányok, Facebook és Instagram hirdetések, vagy más egyéb online és offline megjelenések.

Munkánk során ötleteket adunk, hogy milyen újszerű megoldásokkal növelheted a honlap látogatói számát és biztosítjuk, hogy az elkészült weboldal a lehető legjobban támogassa vállalkozásod céljait.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha szeretnél egy új weboldalt, vagy a régi honlapodat szeretnéd lecserélni!

Weboldal fejlesztés

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával