moringologo

Webáruház készítés

Mindig friss készletek, állandó nyitva tartás, saját áruház az interneten. Egyszerűen frissíthető termékadatok, és könnyű megrendeléskezelés. Ezt kínáljuk Neked, ha saját webáruházad elkészítésekor minket tisztelsz meg bizalmaddal!

Mi is szeretünk néha órákat tölteni a plázákban, mindent kipróbálni, felvenni, megnézni, kattintgatni, megkóstolni, vagy megszagolni. Amit viszont még jobban szeretünk csinálni, az a termékek élőben szemrevételezése, majd az interneten megtalálható legjobb konstrukcióban való megvétele. Ezért kiemelkedően fontos, hogy rendelkezz webshoppal és termékeid internetes környezetben is láthatóak legyenek.

Felgyorsult világunkban azonban már hatalmas forgalmat bonyolítanak a webáruházak. Kétségtelen, hogy rengeteg idő takarítható meg azáltal, hogy az interneten pár kattintással megtalálhatjuk a kívánt terméket, és össze is hasonlíthatjuk az árakat.

Az online kereskedelemnek is megvannak az írott és íratlan szabályai. Fontos, hogy webáruházunk rendszere megbízható legyen a vásárlók és az üzemeltetők szemszögéből is.
A sok webáruházból is ki lehet tűnni: elengedhetetlen az áttekinthető kategorizálás, a letisztult felépítés, a minőségi design, a tökéletesen reszponzív megjelenés és a felhasználóbarát funkcionalitás.

Mi, a Moringonál minden webáruház készítés során nagy hangsúlyt fektetünk a reszponzív designra, hogy a termékek és az információk mobil eszközökön is áttekinthetőek legyenek.
Arra is figyelünk, hogy átláthatóak legyenek a regisztráció, a bejelentkezés és a vásárlás lépései is, annak érdekében, hogy a vásárlók a lehető leggyorsabban, de mégis biztonságosan bonyolítsák le a vásárlásokat.

A webáruház rendszerünk számos funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a webshop üzemeltetők munkáját:
-Termék adatok, képek, termékleírások és árak módosítási lehetősége;
-Szabadszavas keresés a termékek illetve jellemzőik között;
-Keresés felhasználók, vásárlások, időpont, státusz alapján;
-Egyedi csoportkedvezmények meghatározása;
-ÁFA-kezelés, egyedi ÁFA-kezelés, akciós ár;
-Értékesítési jelentések készítése;
-Akciós termékek megjelenítése;
-Vásárlói csoportok kialakítása;
-Szállítási mód és fizetési lehetőségek kiválasztása;
-Rendelés nyomon követés;
-Könnyű rendeléskezelés;
-Statisztikák;
-Készletezés....
...és még számos kiegészítő funkció.

A meglévő, fejlett funkcionalitás mellett egyedi fejlesztésekkel is tudjuk bővíteni a webáruház rendszerét.

Mindezek mellett gondoskodunk a kiválasztott kártyás fizetési rendszer beüzemeléséről, és a webáruház számlázó rendszerrel történő összekapcsolásáról is, hogy a vásárlási folyamatok a lehető legkényelmesebbek és automatikusak legyenek.

A webáruház fejlesztés alatt mindenre figyelünk. Foglalkozunk a biztonsággal, a GDPR szabályok betartásával, és javaslatokat teszünk a megfelelő üzemeltetéssel kapcsolatban.
Mindezek mellett biztosítani tudjuk számodra a tartalmak, megrendelések kezelését, valamint a webáruház marketing feladatainak ellátását is, hogy a saját webáruházad működtetése a lehető legkevesebb időt vegye el az életedből.

Könnyen kezelhető, biztonságos webáruház rendszert szeretnél, ahol öröm a vásárlás?

Ismerd meg webáruház készítésre vonatkozó csomagajánlatainkat!

Webáruház készítés

Ötletekben határ a csillagos ég.

Egyedi ajánlatot szeretnék.


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF