moringologo

Webáruház készítés

Mindig friss készletek, állandó nyitva tartás, saját áruház az interneten. Egyszerűen frissíthető termékadatok és könnyű megrendeléskezelés.

Mi is szeretünk néha órákat tölteni a plázákban, mindent kipróbálni, felvenni, megnézni, kattintgatni, megkóstolni, vagy megszagolni.

Felgyorsult világunkban azonban már hatalmas forgalmat bonyolítanak a webáruházak. Kétségtelen, hogy rengeteg idő takarítható meg azáltal, hogy az interneten pár kattintással megtalálhatjuk a kívánt terméket és össze is hasonlíthatjuk az árakat.

Az online kereskedelemnek is megvannak az írott és íratlan szabályai. Fontos, hogy megbízható webáruház rendszer álljon a vásárlók és az üzemeltetők részére is.
A sok webáruházból is ki lehet tűnni. Elengedhetetlen az áttekinthető kategorizálás, a letisztult felépítés, a minőségi design, a tökéletes reszponzív megjelenés és a felhasználóbarát funkcionalitás.

Mi, a Moringonál minden webáruház készítés során nagy hangsúlyt fektetünk a reszponzív designra, hogy a termékek és az információk mobil eszközökön is áttekinthetőek legyenek.
Arra is figyelünk, hogy átláthatóak legyenek a regisztráció, a bejelentkezés és a vásárlás lépései is, annak érdekében, hogy a vásárlók a lehető leggyorsabban, de mégis biztonságosan bonyolítsák le a vásárlásokat.

A webáruház rendszerünk számos funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a webshop üzemeltetők munkáját.
Termék adatok, képek, termékleírások és árak módosítási lehetősége;
Szabadszavas keresés a termékek illetve jellemzőik között;
Keresés felhasználók, vásárlások, időpont, státusz alapján;
Egyedi csoportkedvezmények meghatározása;
ÁFA-kezelés, egyedi ÁFA-kezelés, akciós ár;
Értékesítési jelentések készítése;
Akciós termékek megjelenítése;
Vásárlói csoportok kialakítása;
Szállítási mód és fizetési lehetőségek kiválasztása;
Rendelés nyomon követés;
Könnyű rendeléskezelés;
Statisztikák;
Készletezés....
...és még számos kiegészítő funkció.

A meglévő fejlett funkcionalitás mellett egyedi fejlesztésekkel is tudjuk bővíteni a webáruház rendszert.

Mindezek mellett gondoskodunk a kiválasztott kártyás fizetési rendszer beüzemeléséről és a webáruház számlázó rendszerrel történő összekapcsolásáról is, hogy a vásárlási folyamatok a lehető legkényelmesebbek és automatikusak legyenek.

A webáruház fejlesztés alatt mindenre figyelünk. Foglalkozunk a biztonsággal, a GDPR szabályok betartásával és javaslatokat teszünk a megfelelő üzemeltetéssel kapcsolatban.

Mindezek mellett biztosítani tudjuk számodra a tartalmak, megrendelések kezelését, valamint a webáruház marketing feladatait is, hogy a lehető legkevesebb időt vegye el az életedből a webáruház működtetése.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha szeretnél egy új webáruházat, vagy a régit szeretnéd lecserélni!

Webáruház készítés

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával