moringologo

Online marketing kampányok kezelése

Az online marketing eszközök között vannak jó és kikerülhetetlen eszközök. Egy jó online reklámkampány megvalósításához nem elég ismerni a Facebook vagy a Google Ads rendszerét, elengedhetetlen a felmérés, a megfelelő tervezés és a reklámkampányok kezelésében szerzett tapasztalat.

Mi, a Moringo Digitális Ügynökségnél havidíjas szolgáltatásként egy kézben tartva, biztosítjuk az online marketing feladatok tervezését, és teljes megvalósítását.

Ide tartoznak a Google Ads (régi nevén Adwords) PPC (kattintás alapú) és display hirdetések, a közösségi oldalak (Facebook, Instagram stb.) hirdetések, valamint az egyéb online (banner, PR cikk, blog, influencer stb.) megjelenések.

Minden kampány előtt gondos tervet készítünk, megírjuk a hirdetések szövegét, elkészítjük a kreatívot, kiválasztjuk a megfelelő hirdetési felületeket, és teljes egészében lebonyolítjuk a reklámkampányt.

Lényegesen javítjuk a hirdetések eredményét, vállalkozásod online marketing tevékenységének minőségét, csökkentjük a céltalan reklámokra elköltött összegeket és rengeteg időt takarítunk meg számodra.

Ezen kívül megküzdünk a hirdetéskezelők sajátosságaival, és ahhoz is alkalmazkodunk, hogy ami ma működött, holnap már nem biztos recept.

Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod online marketing feladatait tapasztalt ügynökségünk kezelje, vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérd egyedi ajánlatunkat.

Online marketing kampányok kezelése

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával