moringologo

Logótervezés

Szerintünk egy jó logó emlékezetes, illeszkedik a vállalkozásod stílusához, letisztult, értelmezhető, pozicionál, követi a trendeket és tartalmaz egy kis menőséget. A logó minden felületen képviseli a vállalkozásodat, hozzájárul a vonzó brand kialakításához.

A logótervezés egy komplex feladat, a tervezést számos kérdés és kutatás előzi meg.

A tervezés előtt felmérjük a legfrissebb iparági trendeket, megvizsgáljuk a piac többi szereplőit, megismerjük a logóval kapcsolatos elképzeléseidet, hogy milyen logók és vizuális megoldások tetszenek és melyeket kerüljük.

A logótervezési folyamat következő lépéseként több logó koncepciót készítünk, hogy megismerjük azt az irányt, amely a legközelebb áll a szívedhez. A kiválasztott változatot tovább finomítjuk, amíg el nem nyeri végső formáját és színeit.

Az átgondolt és precízen kivitelezett logó marketing szempontból is támogatja a vállalkozásod céljait, bizalmat ébreszt és segítheti az értékesítési folyamatokat.

Szolgáltatásainkhoz kapcsolódó árakat itt tekintheted meg. A feltültetett díjak irányadóak, a feladatok résztetes megismerése után minden esetben egyedi árajánlatot biztosítunk, amely kedvezményeket is tartalmazhat.

Ha szeretnéd régi logódat lecserélni, vagy egy új márkát építenél, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Logótervezés

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával