moringologo

Közösségi média menedzsment

Nem tévedünk nagyot, ha azt gondoljuk, hogy Te is fent vagy a Facebookon,  az Instagramon vagy bármelyik más közösségi oldalon. A közösségi marketing a vállalkozások életében is kiemelt szerep kap, ahol fontos a minőségi, átgondolt és aktivitásra ösztönző tartalmak kezelése.

A közösségi oldalakon való kommunikáció a vállalkozások marketing tevékenységének, és stratégiájának szerves része, amely mindamellett, hogy közösséget épít, támogatja és kiegészíti a teljes marketing folyamatot.

Fontos, hogy átgondolt, megfelelő stratégia alapján, a vállalkozásod filozófiáját szem előtt tartva szólítsd meg a social média oldalakon is a követőidet, és az elérni kívánt célcsoportokat.

A közösségi oldalakat folyamatosan fejlesztik, próbálják optimalizálni a megjelenő tartalmakat, hogy a felhasználóknak csak az őket érdeklő posztok jelenjenek meg. Ezek a törekvések a személyes profilokat helyezi előtérbe, az üzleti profilok eléréseit pedig korlátozza.

Hiába van 10 vagy akár 100 ezer fős követőszáma az üzleti Facebook vagy Instagram oldaladnak, a rendszer cégekkel szembeni szigorítása miatt fizetett hirdetések nélkül a követők csupán pár százaléka (átlagban 3-6%) fogja látni a posztjaidat.

Mi, a Moringonál minőségi posztokat írunk a vállalkozásod közösségi oldalaira, kreatív játékokat találunk ki, amelyekkel aktivitásra ösztönözzük a kedvelőket, ötletes Instagram sztorikat készítünk, valamint olyan hirdetéseket tervezünk, amelyek megszólítják jelenlegi követőidet, és elérnek új célközönségeket is.

Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod Facebook, Instagram vagy más közösségi oldalain minőségi, érdekes és informális tartalmak szerepeljenek, amelyek támogatják a marketing tevékenységed, vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd egyedi ajánlatunkat.

Közösségi média menedzsment

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával