moringologo

Közösségi média menedzsment

Nem tévedünk nagyot, ha azt gondoljuk, hogy Te is fent vagy a Facebookon,  az Instagramon vagy bármelyik más közösségi oldalon. A közösségi marketing a vállalkozások életében is kiemelt szerep kap, ahol fontos a minőségi, átgondolt és aktivitásra ösztönző tartalmak kezelése.

A céges, üzleti közösségi oldalak menedzselése a komplex online marketing kommunikáció nagy egészének a része. Szerencsére egyre kevesebben vannak, akik azt gondolják, hogy elég ha van egy üzleti Facebook oldaluk, amit rábíznak a szomszéd kisfiúra, hogy néha töltsön fel valamit.

A közösségi oldalak kezelése során is minőségi tartalmakat kell létrehozni. Fontos, hogy átgondolt, megfelelő stratégia alapján, a vállalkozásod filozófiáját szem előtt tartva kommunikálj a social oldalakon is.

A közösségi kommunikáció ma már a vállalkozások marketingstratégiájának a szerves része, amely mindamellett, hogy költséghatékonyan épít közösséget, támogatja és kiegészíti a teljes marketing és értékesítési folyamatot.

Mi, a Moringonál szívesen írunk minőségi posztokat a vállalkozásod Facebook oldalára, találunk ki kreatív játékokat, amivel aktivitásra ösztönözzük a kedvelőket és örömmel készítünk ötletes Instagram sztorikat.

Hisszük, abban is, hogy minden mindennel összefügg. A social media menedzsment feladatokat kezelhetjük önállóan is, viszont ha van rá lehetőség, akkor érdemes mindent egy kézben tartani, ugyanis a vállalkozásod komplex online marketing folyamata így lehet igazán eredményes.

Szolgáltatásainkhoz kapcsolódó árakat itt tekintheted meg. A feltültetett díjak irányadóak, a feladatok résztetes megismerése után minden esetben egyedi árajánlatot biztosítunk, amely kedvezményeket is tartalmazhat.

Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod Facebook, Instagram vagy más közösségi oldalain minőségi, érdekes és informális tartalmak szerepeljenek, amelyek támogatják az értékesítési és marketing tevékenységet, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Közösségi média menedzsment

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával