moringologo

Kiadványtervezés

Egy termékkatalógus, brosúra, prospektus vagy egy saját magazin is lehet kreatív és ötletes. A vállalkozásod arculatához igazodó, funkcionális és stílusos kiadványt tervezünk, ami értékesítési szempontból is hatékony eszköze lehet a márkaépítésnek.

A Moringo Digitális Ügynökségnél nem szeretjük a sablonos, unalmas megoldásokat. Az a célunk, hogy a vállalkozásod kiadványai is kitűnjenek a tömegből.

A stílusos design mellett, mi olyan kiadványt tervezünk neked, ami áttekinthető módon minden szükséges információt átad a vevők részére.

A tőled kapott információkból marketinges kollégáink szöveget írnak, grafikus mestereink látványos designt terveznek, amit nagyítóval ellenőrzünk és előkészítünk a nyomtatásra.

A nyomdai anyagok teljes körű kivitelezését is biztosítani tudjuk számodra, ha csak a kész anyagot szeretnéd átvenni.

Szolgáltatásainkhoz kapcsolódó árakat itt tekintheted meg. A feltültetett díjak irányadóak, a feladatok résztetes megismerése után minden esetben egyedi árajánlatot biztosítunk, amely kedvezményeket is tartalmazhat.

Ha szeretnél esztétikus kiadványt tervezni a vállalkozásodnak, ami harmóniát teremt a formavilág és a funkcionalitás között, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kiadványtervezés

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával