moringologo

Hirdetéstervezés

Mi, a Moringonál adunk a látványra. Mindegy, hogy közterületi, print vagy online kampányt tervezel, segítünk a hatékony koncepció kidolgozásában, a hirdetés kreatív tervezésében és a teljes kivitelezésben.

Biztosak vagyunk benne, hogy Te is mentél már el olyan óriásplakát mellett, ami tele volt kisbetűs szövegekkel és esélyed nem volt feldolgozni az információt. Vagy neked is adtak már a kezedbe olyan szórólapot, ami az első kukában landolt. Hirdetői szempontból ezek nem a legjobb megoldások, ráadásul a környezet is károsodik a feleslegesen elhasznált papír miatt.

Nálunk minden kampányt gondos felkészülés előz meg, hogy megismerjük a célcsoportodat és megtaláljuk a kampány céljait legjobban segítő kommunikációs eszközöket.
Ügynökségünkre bízhatod az óriásplakát, city-light, hirdetőoszlop, banner, rollup vagy a magazin- és újsághirdetések kreatív grafikai tervezését, a kampányok szövegének megírását, a gyártást vagy a teljes koordinálást is.

Látványos és kreatív hirdetéseket tervezünk, hogy felkeltsük az emberek érdeklődését és közelebb hozzuk őket a termékedhez vagy a szolgáltatásodhoz.

Szolgáltatásainkhoz kapcsolódó árakat itt tekintheted meg. A feltültetett díjak irányadóak, a feladatok résztetes megismerése után minden esetben egyedi árajánlatot biztosítunk, amely kedvezményeket is tartalmazhat.

Ha szeretnéd, hogy online, print és a közterületi hirdetéseidet egy szakértő, kreatív és vidám csapat kezelje, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hirdetéstervezés

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával