moringologo

Online hirdetéskezelés

Az online marketing eszközök mára bőven bizonyították hatékonyságukat, így kikerülhetetlenekké váltak. Egy jó online reklámkampány megvalósításához nem elég ismerni a Facebook vagy a Google Ads rendszerét, elengedhetetlen a felmérés, a megfelelő tervezés és a reklámkampányok kezelésében szerzett tapasztalat.

Mi, a Moringo online Marketing Ügynökségnél havidíjas szolgáltatásként egy kézben tartva biztosítjuk az online marketing feladatok tervezését, és teljes megvalósítását, így Te koncentrálni tudsz a vállakozásod vezetésére, miközbe mi intézzük a reklámozását.

Az általunk kezelt felületek közé tartoznak a Google Ads (régi nevén Adwords) PPC (kattintás alapú) és display hirdetések, a közösségi oldalak (Facebook, Instagram stb.) hirdetések, valamint az egyéb online (banner, PR cikk, blog, influencer stb.) megjelenések.

Minden kampány előtt gondos tervet készítünk, megírjuk a hirdetések szövegét, elkészítjük a kreatívot, kiválasztjuk a megfelelő hirdetési felületeket, és teljes egészében lebonyolítjuk a reklámkampányt.

Tapasztalatainkat felhasználva pontosan a potenciális kuncsaftjaidnak tudjuk célozni a hirdetéseidet, ami miatt a marketinged nem csak kiadást, de bevételt is jelenteni fog!

Ezen kívül megküzdünk a hirdetéskezelők sajátosságaival, és ahhoz is alkalmazkodunk, hogy ami ma működött, holnap már nem biztos recept.

Szeretnéd, hogy vállalkozásod online marketing feladatait tapasztalt ügynökségünk kezelje?

Ismerd meg online marketingre vonatkozó kedvezményes csomagajánlatainkat!

Online hirdetéskezelés

Ötletekben határ a csillagos ég.

Egyedi ajánlatot szeretnék.


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF