moringologo

Egyedi szoftverfejlesztés

Válaszd egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásunkat amennyiben olyan modulokra, rendszerekre van szükséged, amelyekre nem találtál vállalkozásodnak megfelelő kész szoftvermegoldást!

Mi a web alapú szoftverek rugalmasságában hiszünk, emiatt is alkalmazzuk ezeket a megoldásokat az egyedi szofverfejlesztések során.

Egyedi szoftverfejlesztéseink során felhasználjuk a web alapú rendszerek nyújtotta lehetőségeket és az internet által biztosított szabadságot.

Szeretjük a mobilitást, ha egy szoftver mindig elérhető, amikor szükséged van rá és akár laptopon, akár mobiltelefonon rendelkezésedre áll minden információ, ami a munkához szükséges.

A web alapú szoftverek másik nagy előnye, hogy nincs szükség telepítésre, csak nyiss meg egy internet böngészőt és már használhatod is. Ezzel nem csak a körülményes telepítéssel járó időt takaríthatod meg, hanem a fenntartás, üzemeltetés és frissítés is sokkal gazdaságosabb lesz.

Nálunk, a Moringonál minden egyedi szoftverfejlesztést aprólékos felkészülés előz meg. Felmérjük igényeidet, rendszertervet készítünk, lefejlesztjük az egyedi szoftvert, tesztelünk, betanítunk és a használat során is támogatást biztosítunk.

Rendszereink átadásakor rendelkezésedre bocsátjuk a fejlesztéshez kapcsolódó összes szükséges dokumentációt, valamint a forráskódokat is, így garantálva az üzemeltetői függetlenséget.

Amennyiben viszont szeretnéd teljes biztonságban tudni a szoftver működését, gondoskodni tudunk annak üzemeltetéséről, a szerverrel kapcsolatos feladatokról és a terméktámogatásról is.

Amit a webfejlesztés és egyedi szoftverfejlesztés során használunk:
Bootstrap 4+ verziót használunk, mindig a legújabbat
PHP: Laravel 5.6+
Adatbázisban MySQL (MariaDB).
SCSS, illetve jQuery 3.3+
AngularJS
NodeJS

Van egy saját fejlesztésű ERP rendszerünk, ami nagy tapasztalatot biztosít számunkra, de folyamatosan fejlesztünk újabb és újabb egyedi webes alkalmazásokat is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha van egy jó egyedi szoftverfejlesztésre vonatkozó ötleted!

Egyedi szoftverfejlesztés

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával