moringologo

Arculattervezés

Nem véletlenül mondják, hogy a látvány önmagáért beszél. Az üzleti életben is elengedhetetlen az első benyomás és a stílusos megjelenés. Az arculattervezés biztosítja, hogy vállalkozásod minden felületen egységes vizuális képet mutasson.

Az arculattervezés alapja a gondosan megtervezett logó, amely az arculati elemekben fog kiteljesedni.

A vállalkozásod arculatának teljes kialakításához meg kell ismernünk, hogy milyen formában szeretnéd felhasználni a márkajegyedet. A részletes információgyűjtés és elemzés után megtervezzük számodra az átgondolt és következetes koncepciót.

Egy jól kialakított arculat biztosítja a hiteles megjelenést, a megbízhatóságot, átadja a vállalkozás filozófiáját és üzenetét is.

A valóban jó vállalati arculat egy kis spirituszt is tartalmaz, ami miatt büszkén viselik a cég munkatársai is. Nekünk is van menő céges pólónk, amit szívesen veszünk fel és mi is ugráltunk már egy trendi márka nyakpántjával egy-egy fesztiválon.

Nálunk, a Moringonál a kisarculat egy céges logóból, névjegykártyából, levélpapírból, borítékból, valamint egy stílusos Facebook oldal megjelenésből áll.

Ha ennél többet szeretnél, akkor a nagyarculati csomagot ajánljuk számodra, amely magában foglalja a kisarculat elemeit, valamint az általad igényelt és használni kívánt további elemek megtervezését is. Ilyen például a matrica, dosszié, ajándéktárgyak, további nyomtatványok és egyéb arculati elemek.

Amennyiben a vállalkozásod arculati megjelenéseinek minden területre kiterjedően szeretnéd lefektetni a szabályokat, akkor elkészítjük számodra az arculati kézikönyvet is.

Az arculati kézikönyv célja, hogy meghatározza a cég arculati elemeihez kapcsolódó megjelenési formák szabályait. Tartalmazza a használt grafikai elemeket, színkódokat, betűtípusokat és azok javasolt felhasználását.

Szolgáltatásainkhoz kapcsolódó árakat itt tekintheted meg. A feltültetett díjak irányadóak, a feladatok résztetes megismerése után minden esetben egyedi árajánlatot biztosítunk, amely kedvezményeket is tartalmazhat.

Ha szeretnéd vállalkozásod régi arculati megjelenését lecserélni, vagy egy újat tervezni, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Arculattervezés

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával