moringologo

Arculattervezés

Professzionális, vonzó céges logót és arculatot szeretnél, amely magasabb minőséget sugall, és nagyobb bevételt eredményez?

Az arculat kialakítását felméréssel és a logó tervezéssel kezdjük, ami az arculatod első és legfontosabb eleme lesz.

Ezen felül sokat ad a márka megítéléséhez egy minőségi levélpapír, egy figyelemfelkeltő névjegykártya vagy egy logóval ellátott boríték. Ezek grafikai tervezését a kisarculat csomagunkon belül meg is valósítjuk neked, miután megismertünk vizuális elképzeléseidet és vállalkozásodat is.

Ha ennél is többet szeretnél, akkor nagyarculati csomagunk választása esetén az új logóból kiindulva megtervezzük vállalkozásod Facebook borítóképét, egy mappa vagy molinó és egy céges bemutatkozó kiadvány megjelenését is.

Abban az esetben, ha egy teljes körű leíró útmutatót szeretnél, amely pontosan meghatározza a vállalkozás, termék, szolgáltatás vagy márka arculati megjelenését, akkor az arculati kézikönyv elkészítését javasoljuk számodra.

Válaszd ki csomagjaink közül a számodra megfelelő konstrukciót, amit pár kattintással meg is rendelhetsz, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot személyre szabott ajánlatért!

Arculattervezés csomagok

Egyedi logó tervezés

129.000

+ ÁFA

Egyedi logótervezés

Egy koncepció alapján, legalább 3 terv készítése. A kiválasztott terv véglegesítése.

A logó jpg, pdf és vektoros formában történő átadása.

Megrendelem

Kisarculat tervezés

179.000

+ ÁFA

Kisarculat tervezés

Egy koncepció alapján, legalább 3 logóterv készítése. A kiválasztott terv véglegesítése.

Névjegykártya tervezés

Levélpapír és boríték vagy
e-mail aláírás tervezés

Az anyagok jpg, pdf és vektoros formában történő átadása.

Megrendelem

Nagyarculat tervezés

249.000

+ ÁFA

Nagyarculat tervezés

Egy koncepció alapján, legalább 3 logóterv készítése. A kiválasztott terv véglegesítése.

Névjegykártya tervezés

Levélpapír és boríték vagy
e-mail aláírás tervezés

Facebook borítókép tervezés

Mappa vagy molinó tervezés

Max. 8 oldalas céges kiadvány tervezés

Az anyagok jpg, pdf és vektoros formában történő átadása.

Megrendelem

Legújabb munkáink

A logó a márkád zászlaja, ránézve közölnie kell azokat az érzéseket és hangulatot, amit a vállalkozásod magáénak vall. Egy unalmas logó nagyban csökkentheti a márka iránt mutatott érdeklődést.

Az egységes, egyedi megjelenés segítségével közölhető a márkafilozófia, és elősegíti a vásárlók és a márka között létrejövő érzelmi kapcsolat kialakulását. Mi segítünk abban, hogy egy színről, formáról vagy stílusról a Te márkád jusson a felhasználó eszébe!

Nagyarculati csomagunkkal átfogó designt kap a márkád a logótól indulva a közösségi felületeken át a cégbemutató megtervezéséig. Bárki bárhol találkozik a vállalkozásoddal, az egységes és minőségi megjelenéssel fog azonosítani.

Az arculati kézikönyv célja, hogy meghatározza a cég arculati elemeihez kapcsolódó megjelenési formák szabályait. Tartalmazza a használt grafikai elemeket, színkódokat, betűtípusokat és azok javasolt felhasználását.

Ajánlatkérés és kapcsolatfelvétel


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF