Egyszerűsítjük a céges folyamatokat
Szoftver, ami összeköt
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
Neked adjuk kreatív ötleteinket
Online és offline reklámkészítés
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
Megrajzoljuk elképzeléseidet
Grafikai tervezés és nyomdai előkészítés
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
Láthatóvá teszünk a világnak
Weboldal és webáruház készítés
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz Digitálisan!

Minősített szállítóként cégünk is szerepet vállal a hazai kis- és közepes vállalkozások informatikai képességeinek fejlesztésében, hogy a Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz Digitálisan! programban résztvevő vállalkozások versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon.

Örömmel tudatjuk, hogy elindult a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megvalósuló, az „Infokommunikációs motivációs, szemléletformáló és kompetenciafejlesztő program kkv-knak” elnevezésű GINOP-3.2.1 15-2015-00001 projekt, mely célja a vidéki KKV-k informatikai fejlesztése, versenyképességük javítása.

A programban való részvétel során most az Ön vállalkozása is elnyerheti a “Digitálisan felkészült vállalkozás” minősítést, amely lehetővé teszi, hogy a későbbi pályázatok alkalmával plusz 5 százalékos támogatást kapjon IKT-technológiák beszerzése esetén.

A projekt keretében cégünk, a Moringo Kft. is megkapta a minősített szállító címet, így a programban regisztráló cégek számára alábbi szolgáltatásunkat kedvezményesen biztosítjuk.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy ezen kedvezményes szolgáltatásunkat csak a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztráltak vehetik igénybe.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot vagy látogasson el a projekt weboldalára.


vissza