moringologo

Szövegírás

A hagyományos, vásárlásra ösztönző reklámkampányok mellett ma már a kommunikáció fontos része a content, vagyis a tartalommarketing. A marketing ezen része abban segít, hogy a már meglévő ügyfelek érdeklődését fenntartsa, és további vásárlást eredményezzen. Ezen tartalmak a márkát építik, az érzelmekre hatnak, úgynevezett "lovebrandet" hivatottak kialakítani.

A tartalommarketing elemei elsődlegesen azok a cikkek, leírások, amelyek a weboldalon, blogon kerülnek megjelenítésre.

Napjainkban a blogok, bloggerek, vloggerek és véleményvezérek korszakát éljük, akik napi szinten készítik a minőségi tartalmakat. Mivel a közeg ennyire telített, így a saját tartalmaidnak különlegeseknek kell lenniük, meg kell találnod azt, hogy Te miben vagy más, hogy ezzel kelts hatást. Ha ez megvan, akkor el is lehet kezdeni a saját anyagok készítését, amikkel az egyediségedet könnyedén közölheted a követőiddel. Nem csak saját weboldaladon jelenhetnek meg ezek a tartalmak, szintén hatékony megoldás egy-egy tartalom PR cikként történő elhelyezése külső, a célcsoport szempontjából releváns honlapon.
Velünk nem fogsz elsüllyedni az információs tengerben, segítünk, hogy kiemelkedj belőle!

Az ilyen jellegű tartalmak sokkal könnyedebbek és inkább szólnak az olvasóról és fogalmaznak meg hasznos és értékes információt, mint hogy eladjanak. A cikkek érdekesek, tartalmasak és csak nyomokban tartalmaznak terméket, szolgáltatást. A lényeg, hogy az olvasóid szeressék fogyasztani a tartalmaidat, mivel ha azonosulni tudnak a márkával, nagy eséllyel vásárolnak is tőled.

Tartalommarketing szempontból bár a bázist a saját weboldal vagy blogod jelenti, a közösségi média világában azonban már nem csak a szöveges, írott tartalom lehet a content marketing része. Ide köthetők a fénykép és videó tartalmak is, amelyek szintén érdekes és látványos formában közvetíthetnek hasznos üzeneteket. Ha van számodra kiemelkedően fontos téma, akkor ezt mutasd is meg, biztos, hogy ezzel nem vagy egyedül, és így a téma többi támogatójában is jó benyomást kelt, hogy Te is támogatod az ügyüket.

Amikor egy cikket írunk a weboldaladra, akkor arra is figyelünk, hogy annak tartalma pozitív hatással legyen a keresőoptimalizálásra, ugyanis a Google is jobban támogatja a gondosan megírt, egyedi szövegeket.

Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod weboldalán minőségi, érdekes és informatív tartalmak szerepeljenek, vedd fel velünk a kapcsolatot és bízd ránk a kreatív szövegek írását.

Szövegírás

Ötletekben határ a csillagos ég.

Egyedi ajánlatot szeretnék.


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF