moringologo

Online marketing kampány

Az online marketing eszközök között vannak jó és kikerülhetetlen eszközök. Egy jó online reklámkampány megvalósításához nem elég ismerni a Facebook vagy a Google Ads rendszerét, elengedhetetlen a felmérés, a megfelelő tervezés és a reklámkampányok kezelésében szerzett tapasztalat.

Nagyon egyszerű feladat regisztrálni egy Google Ads fiókba, vagy létrehozni egy Facebook hirdetéskezelő profilt.

Azonban a reklámszöveget meg kell írni, fel kell mérni, hogy érhető el a legoptimálisabban a reklámkampány célközönsége, ki kell választani a megfelelő csatornát, azon belül meg kell határozni a leghatékonyabb hirdetéstípust, be kell állítani a megfelelő célzásokat, tesztelni kell a hirdetéseket, figyelni kell az eredményeket, adatokat kell gyűjteni a remarketing kampányokhoz, remarketing kampányokat kell indítani és elemezni kell a statisztikákat.

Ezen kívül meg kell küzdeni a hirdetéskezelők sajátosságaival és ahhoz is alkalmazkodni kell, hogy ami ma működött, holnap már nem biztos recept.

Mi, a Moringo Digitális Ügynökségnél havidíjas szolgáltatásként egy kézben tartva, biztosítjuk az online marketing feladatok tervezését és teljes megvalósítását.
Ide tartoznak a Google Ads (régi nevén Adwords) PPC (kattintás alapú) és display hirdetések, a közösségi oldalak (Facebook, Instagram stb.) hirdetések, valamint az egyéb online (banner, PR cikk, blog, influencer stb.) megjelenések.

Minden kampány előtt gondos tervet készítünk, megírjuk a hirdetések szövegét, elkészítjük a kreatívot, kiválasztjuk a megfelelő hirdetési felületeket és típusokat és teljes egészében lebonyolítjuk a reklámkampányt.

Lényegesen javítjuk a hirdetések eredményét, vállalkozásod online marketing tevékenységének minőségét, csökkentjük a céltalan reklámokra elköltött összegeket és rengeteg időt takarítunk meg számodra.

Szolgáltatásainkhoz kapcsolódó árakat itt tekintheted meg. A feltültetett díjak irányadóak, a feladatok résztetes megismerése után minden esetben egyedi árajánlatot biztosítunk, amely kedvezményeket is tartalmazhat.

Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod online marketing feladatait tapasztalt ügynökségünk kezelje, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Online marketing kampány

Ne érd be az átlagossal,

dolgozz a Moringo kreatív csapatával